Mexico City – Directors Cut!

skræntskov Mexico City tegnere rejse

Jeg har brugt de sidste (mange) dage på at færdiggøre en artikel til Dansk Journalistforbunds fagblad om Erik Petris og min tur til en tegnerfestival i Mexico City sidste år – desværre kun for at få den afvist.
Formatet var dog også en tegnet dagbog – en carnet de voyage, som det hedder – men den var nok for svær at få mast ind i bladets begrænsede format. Eller også synes de bare den var åndssvag, who knows – det er jo et frit land.

Anyways – jeg gav mig derfor lov til at gi’ den fuld gas og skrev alt hvad jeg ellers havde udeladt i artiklen ind på min blog istedet – tegninger und alles – og synes selv at den som blogindlæg blev ret god – og rimelig lang 🙂

Indlægget om turen til Mexico kan læses her

Skriv et indlæg

Denne side bruger cookies. Fortsætter du ind på denne side side, accepterer du også brugen af cookies. 

%d bloggers like this: