For grum til Instagram?!

Instagram skelet hængt fjernet tegning cencur

“Hvad efteråret også handler om ?”

Det var titlen på den doodle her, da jeg opslog den på Instagram i går.
Men – tegningen trådte over Instagrams digitale tæer og de fjernede opslaget umiddelbart efter (derudover er mine muligheder for “brandet indhold” blevet frataget mig, men det er jeg umiddelbart ikke så bekymret over).

Men seriøst – Det er sgudda lamt! ?

Til sammenligning er en ung britisk kvinde død i Cambodja, men billederne af hendes lig bliver imidlertid postet på både der og på hovedmediet mediet Facebook. Og da de billeder ikke “overtræder reglerne” fik de lov til florerer og blive delt på medierne, trods familiens ønsker og klager.
Artiklen kan for øvrigt læses her.

Jeg Instagræmmes fandme!

Skriv et indlæg

Denne side bruger cookies. Fortsætter du ind på denne side side, accepterer du også brugen af cookies.