Tegner skyllet i land på øde ø!

Palivar udstilling galleri tegninger illustrationer

Ok – helt øde var den heldigvis ikke, for der var da et galleri, der havde inviteret mig til at host’e en udstilling med mine tegninger 🙂 Faktisk bor der omkring 100 personer på Ertholmene, og hvis de ikke passer på, så kommer der snart til at bo 4 mere!

Palivar udstilling glas ramme illustrationer

Galleri Palivaren var et fantastisk sted og jeg er umådeligt taknemmelig for at Palivar-udvalget valgte at inviterer mig til at udstille. Det gik fantastisk og jeg fik mødt en utrolig stor mængde søde og spændende – og heldigvis også ofte interesserede – mennesker.

Palivar udstilling glas ramme illustrationer skraentskov

Mine tegninger gør sær ærlig talt noget bedre i passepartout og ramme end i den kasse de normalt ligger i 😀

Pænt ikke? Se også min Palivar-plakat her.

Læs mere om Palivaren her.

Skriv et indlæg

Denne side bruger cookies. Fortsætter du ind på denne side side, accepterer du også brugen af cookies.